Baagøe og Riber grunden

🌱 FORSIDE - Status og Sidste nyt! 🌱 Artikler og læserbreve 🌱 Plan & dokument arkiv 🌱 Hvem er developerne? 🌱 SJOV & MEMES 🌱 Kommende projekter 🌱 Sådan skriver du et læserbrev/ høringssvar 🌱 Kontakt os🌱

Sociale medier

Status opdateringer, kommentarer, links og memes. Det hele er et indspark i en debat. Grupper på facebook:

Lokalpolitik i Svendborg

Bevar Svendborg Havn

Og sikkert mange flere!

Læserbreve og politiker- og partikontakt

Der kan sendes læserbreve og kronikker til Fyns Amts Avis på svendborg@faa.dk

Makslængden er 1500/5000 tegn. inkl. mellemrum! Igen her gælder det, selv det mindste pip er relevant og har betydning, og igen så er det ikke et krav at man formulerer sig som en arkitekt sendt i byen for en developer eller en noget - kald en spade for en spade og få din holdning eller følelse så klart igennem du kan. Så herfra en opfordring til ikke at holde sig tilbage.

Det er også altid tilladt at kontakte en politiker eller en partiforening, for at høre hvad de mener om sagen. Kontaktoplysninger er på kommunens hjemmeside og partiforeningernes ditto.

Har du/i sendt et læserbrev, så skriv til svendborgroedder@gaia.chat, så kan det komme op på siden her. Skriv generelt hvis der er noget der skal ud.

Høringssvar

Der er brug for masser af høringssvar, og hvert indsendt svar tæller – ellers kører beslutningen bare afsted hurtige end vi kan nå at sige “ekspress behandling af byggesager”. Der er brug for imputs som fx stiller kritiske spørgsmål. Eller påpeger konsekvenser. Svar fra hjertet, svar fra hjernen. Kloge, sigende, dybfølte, kritiske høringssvar. Med dine egne ord. Hvad er det egentlig for en by, havn og kvarter vi gerne vil have? – høringssvar kan også opstille alternativer. Én linje er 100 gange bedre end ingenting. Det kan være din mening: Jeg er imod, simpelthen fordi… Det kan være et spørgsmål: Hvordan kan det være, at…? Eller en kommentar: Jeg er flytter! Her er et link omkring høringssvar generelt. Sådan laver du et godt høringssvar